Shanghai Akademiet - talentlinie

Shanghai Akademiet

Shanghai Akademiet

Fra 12 - 18 år

Talentlinje - er det noget for dig?

Shanghai Akademiet er ganske enkelt et sted hvor du virkelig kan tage musik og dans alvorligt. Men hvordan og hvem er vi på Shanghai Akademiet?

 

Vi er ambitiøse og når langt i fællesskab. Vi er venskaber og sammenhold. Vi er nysgerrige og modige. Vi er flere koncerter årligt og en stor forestilling til sidst. Vi er en rejse hver andet år. Vi er musik, koreografi, lange øvedage men også overnatninger, hygge og good times. Vi er band, sangere, dansere og akustisk linje men vi er lige så tit sammen på kryds og tværs.

Vi er Shanghai Akademiet. Du må gerne være med.

 

Shanghai Akademiet har 4 linjer:

 

  •  Klassisk - strygere, blæsere, fløjter, klaver, guitar, slagtøj mm.
  •  Band - Guitar, bas, trommer, keyboards, blæsere mm.
  •  Sang
  •  Dans

 

Fra september til maj er der undervisning for alle elever mandag aften fra 18.00 til 20.30 på Kulturhotellet i Rønde. Musik og sangelever får derudover soloundervisning og danserne mødes om torsdagen i Rønde Idrætscenter.

 

I løbet af året medvirker Shanghai Akademiet ved arrangementer og events. Sæsonen slutter med en forestilling på Kulturhotellet.

 

Eleverne på Shanghai Akademiet er seriøse og der er mødepligt. Forældre kan blive bedt om at hjælpe til ved arrangementer.

 

Hvert år i juni er der audition til den kommende sæson for nye elever.

Mere om forventninger til forældre og nye elever.pdf  
Undervisningsforløb - Shanghai Akademiet

Undervisningsforløb - Shanghai Akademiet

Undervisning:

Alle elever i Shanghai Akademiet mødes hver mandag kl. 18.00 på KulturHotellet i Rønde og undervisningen slutter kl. 20.30.

 

Sangere og musikere får desuden instrumentalundervisning i Kulturskolen

Dansere mødes torsdag fra 17.00 til 19.00 til ekstra ensemble-undervisning på Rønde Idrætscenter.

 

Lærer Sang: Vibe Ulbrandt, tlf. 30294148

Lærer Band: Simon Bekker, tlf. 23256525

Lærer Klassisk: Malthe Volfing Højager, tlf. 26161420

Lærer Dans: Ida Hørlyck Thomsen tlf.  28947410

 

Sangere deltager hver uge i "Sangerværksted" kl. 16.55 til 17.35 med sanglærer Kristine Worre Thastum + medvirker løbende i korprojekter f.eks. sammen med musikskolekoret Gotta Sing.

 

Blæsere forventes at spille i KULS-bigband eller Blæs og Rock

 

Forestilling

Hvert år i maj opfører Shanghai Akademiet en ambitiøs afsluttende forestilling, hvor kræfterne fra alle fire linjer forenes.

 

Koncerter mm.

Shanghai Akademiets elever medvirker i løbet af sæsonen ved koncerter og arrangementer i og udenfor Kulturskolen. 

 

Optagelsesprøve

For at blive optaget på Talentlinjen Shanghai Akademiet, skal du kunne synge, danse eller spille et instrument på et rimelig højt niveau.

 

Yderligere info:

Vibe Ulbrandt, koordinator Shanghai Akademiet, tlf. 30294148

Christen Frost, Leder Kulturskolen Syddjurs, 87535055

Historie

Historie

I sommeren 2002 tog et helt almindeligt ungdomsskoleband til en international ungdomskulturfestival i Beijing i Kina. Rejsen blev en fantastisk oplevelse både fagligt og personligt for de unge. Da der igen indløb en invitation - denne gang til en ungdomskulturfestival i Shanghai i 2004 - begyndte et regu­lært samarbejde mellem Ebeltoft Kulturskole og Ungdomsskolen Mols; det blev starten på Shanghai Akademiet.

 

Igennem de seneste år har Shanghai Akademiet sat sit specielle kulturelle præg på Syddjurs Kommune, både igennem den daglige presse, der har vist levende interesse for Akademiets liv og levned, og gennem de koncerter og forestillinger, Akademiet har produceret og opført.

Shanghai Akademiet - Forældreudvalget

Shanghai Akademiet - Forældreudvalget

Forældre til elever i Shanghai Akademiet er automatisk medlemmer af StøtteforeningenForeningen, der arbejder til støtte for Shanghai Akademiets formål (jfr. Vedtægter) og er behjælpelig med at iværksætte arrangementer, der danner en frugtbar ramme om de deltagende unges musiske udfoldelser, at understøtte indtægtsgivende aktiviteter, der går til Akademiets deltagelse i nationale og internationale kulturelle arrangementer, at være behjælpelig med at skaffe midler til Akademiets aktiviteter udover undervisningsdelen, der er kommunalt finansieret.

Foreningens vedtægter (.pdf)   Bilag 1   Bestyrelsen  
Støttemedlemskab

Støttemedlemskab

Alle interesserede kan blive støttemedlem af foreningen. Som medlem støtter du først og fremmest et lokalt kvalitets kultur/ungdomsprojekt. Desuden vil du blive holdt orienteret om Shanghai Akademiets virke.

 

Et støttemedlemsskabet koster 500 kr.. Som støttemedlem vil du automatisk blive informeret om Shanghai Akademiets aktiviteter.

 

Du skal blot sende følgende oplysninger til kulturskolen@syddjurs.dk: Navn - Adresse - Tlf. - email 

Beløbet skal indbetales på reg.nr. 9358 kontonr. 0000029051.

Kulturskolen Syddjurs
Kulturhotellet
Hovedgaden 10
8410 Rønde
Tlf.: 87535055 el. 87535668
kulturskolen@syddjurs.dk
facebook.com/KulturskolenSyddjurs
EAN: 5798004440728
Træffetid:
Mandag til onsdag 9:00 til 15:30
Torsdag 9:00 til 15:30
Fredag 9:00 til 14:00