Sommertilbud

Kulturskolen Syddjurs har igen i år spændende aktiviteter i første og sidste uge af sommerferien.

For de mindste

Instrumenter

Undervisning

Undervisning
Solo: Eneundervisning i 20-, 25- eller 30 minutter.
Instrumentstarter: Begynderhold. Undervisning i 25-40 min. for 2-4 elever i alderen 6-12 år. Eleverne er på ca. samme niveau og alder.

Alle kulturskolens instrumentelever, sangelever og billedkunstelever kan gratis være med i skolens kor og orkestre og gå til dans.

Et andet gratis tilbud er Bazar'en, hvor elever i løbet af året kan være med til sammenspil og arrangementer i musik og billedkunst.

Læs om priser  Læs Kulturskolen Syddjurs' retningslingsliner  Gå til tilmelding  

Kor/Orkestre/Dans

Musik, sang og dans sammen med andre

Hvis du er instrumentelev eller billedkunstelev på Kulturskolen Syddjurs er det gratis at være med i kor, orkestre/bands og at gå til dans.

Bazar

Bazarens tilbud er gratis for Kulturskolen Syddjurs' elever. Du kan også vælge KUN at f.eks. synge i kor eller spille i Blæs og Rock, men så skal du betale for det .

I Bazaren kan musikelever spille sammen og billedkunstelever og teaterelever kan deltage i bazartilbud på tværs af holdene.

Musikelever kan også deltage i billedkunstarrangementer og billedkunstelever er mere end velkomne i kor, orkestre og til andre musiske aktiviteter.

Shanghai Akademiet

Shanghai Akademiet er Kulturskolen Syddjurs' og Syddjurs Ungdomsskoles talentlinie for unge sangere, dansere og musikere mellem 12 og 18 år.

Læs mere om Shanghai Akademiet

  Kulturskolen Syddjurs
  Kulturhotellet
  Hovedgaden 10
  8410 Rønde
  Tlf.: 87535668 el. 87535055
  kulturskolen@syddjurs.dk
  facebook.com/KulturskolenSyddjurs
  EAN: 5798004440728
  Træffetid:
  Mandag til fredag
  9 til 12 og 13 til 14