For de mindste

Instrumenter

Undervisning

Der er disse to muligheder, hvis dit barn gerne vil lære at spille på et bestemt instrument:

Solo: Eneundervisning i 20, 25 eller 30 minutter. Man kan godt gå til soloundervisning, selvom man er nybegynder på et instrument.

Instrumentstarter: Her lærer dit barn at spille på et instrument sammen med 1-2 andre børn. Undervisningen varer 25-30 minutter, afhængigt af hvor mange elever der er på holdet. Disse hold er for 6-12 årige, og vi sammensætter holdene efter alder.

Hvis vi ikke kan sammensætte et begynderhold til dit barn - fx hvis der ikke er andre tilmeldte i samme by - vil vi tilbyde soloundervisning.

Fra sæson 23/24 er det muligt at blive tilmeldt 'Blandede instrumenter' - både som solo og instrumentstarter - hvor man afprøver forskellige instrumenter.

Gratis tilbud: Hvis man er elev i Kulturskolen, kan man gratis være med i skolens kor, bands og orkestre og på vores dansehold DansDansDans.

Læs om priser og regler  Gå til tilmelding  

Kor/Orkestre/Dans

Musik, sang og dans sammen med andre

Hvis du er instrumentelev eller billedkunstelev på Kulturskolen Syddjurs er det gratis at være med i kor, orkestre/bands og at gå til dans.

Gratis tilbud

Disse fag er gratis, hvis man i forvejen er elev i Kulturskolen Syddjurs.


Shanghai Akademiet

Shanghai Akademiet er Kulturskolen Syddjurs' og Syddjurs Ungdomsskoles talentlinie for unge sangere, dansere og musikere mellem 12 og 18 år.

Læs mere om Shanghai Akademiet

  Kulturskolen Syddjurs
  Kulturhotellet
  Hovedgaden 10
  8410 Rønde
  Tlf.: 87535668 el. 87535055
  kulturskolen@syddjurs.dk
  facebook.com/KulturskolenSyddjurs
  EAN: 5798004440728
  Træffetid:
  Mandag til fredag
  9 til 12
  Torsdag desuden 12.30 til 14.30